Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 30 december

* Rivierpaling zacht gerookt

knolselder | platte peterselie | hazelnoot
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Staartvis uit de Noordzee

open ravioli | witte kool | jus van eekhoorntjesbrood

° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gebakken

grondwitloof | butternut | vanille

Ganzenlever op de plancha

schorseneren | doperwten | vin jaune

* Filet mignon van hert

dooierzwam | pastinaak | sabayon van tuinkruiden

* Moelleux van speculaas

Doyenne peer | pecannoot | gezouten karamel

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 85

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 105

passende wijnen 45

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 30 december

* Rivierpaling zacht gerookt

knolselder | platte peterselie | hazelnoot
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Staartvis uit de Noordzee

open ravioli | witte kool | jus van eekhoorntjesbrood

° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gebakken

grondwitloof | butternut | vanille

Ganzenlever op de plancha

schorseneren | doperwten | vin jaune

* Filet mignon van hert

dooierzwam | pastinaak | sabayon van tuinkruiden

* Moelleux van speculaas

Doyenne peer | pecannoot | gezouten karamel

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 85

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 105

passende wijnen 45