Afhaal

 

Om de coronapijn, voor u en voor ons, wat te verzachten!

Beste Pegasussupporter,

 

 

Dank u voor de vele steun en bestellingen dat wij van jullie mochten ontvangen.

Daar wij volop bezig zijn met de voorbereidingen om het restaurant weer te openen zal de kaart

deze week niet veranderen.

 

Voor vaderdag 14 juni voorzien wij 1 ahaalschotel, namelijk:

Luxeschotel van schaal -en schelpdieren bestaande uit:

1/2 babykreeft, oesters, langoustines, wulken, kreukels, mossels, krabpoten, roze garnalen

ongepelde grijze garnalen, 4 broodjes, citroen en sausjes

 

Hiervoor vragen wij 55€ pp, te bestellen voor 11 juni !

 

Gerecht

VG

HG

Jamón de Bellota 100% Iberico als aperobordje (100gr)

20€

 

Véloute van asperges | croûtons | gerookte zalm

7€

 

Biotomaten gepekeld | buffelmozzarella | basilicumolie

14€

 

Terrine ganzenlever (100gr) | chutney ananas | toast

16€

 

Vitello tonato | gemarineerde groenten | parmsesan

16€

 

Salade van witte en groene asperges met kruidenkaas

18€

 

Salade van kreeft | boontjes | dressing van rode wijnazijn

32€

 

Wilde zalm gravad lax | zure room | groene asperges | arënkha

19€

 

Asperges op z'n vlaams | geerookte zalm | puree

 

23€

Kreeft in schaal | kruidenboter | tomatenmarmelade | gabakken rijst*

19€ ½

39€ *

King krab | zuiderse groenten | lookboter

22€

39€

Tarbot | asperges | tomaten | basilicum | geplette aardappel

 

25€

Lamsnavarin | ratatouille groenten | gratinaardappelen

 

23€

Sot-l'y-laisse (beste van de kip) | morieljes | pasta

 

25€

Ode aan de chocolade(s)

 

6€

Hoeve aardbeien | mascarpone | pistache

 

6€

Rood fruit | soesjes | limoncello

 

8€

Moelleux van bitter chocolade | salade van hoeveaardbeien

 

8€

Royal Begian caviar “Gold label” 39€/ doosje van 30gr

Fles passende wijn kan ter plaatse worden gekozen

Moctail “Souvenir d’été by Pegasus” 9,5 € - Gin’ops 50 cl 39€

Een kadobon is altijd een goed idee! Online, zonder extra kosten, op www.pegasusrestaurant.be

 

Richtlijnen blijven dezelfde:

– bestel 1 dag op voorhand via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475 94 31 27

– tussen17 en 19h van donderdag tem zaterdag, zondag 11 tot 12h, via keukendeur paardenmarkt

 

- op vrijdag reist Westreex door West-Vlaanderen tot aan de kust (bestel op donderdag, 8)

Groeten , dank u en hopelijk tot straks !!!   

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge

33masterchefs

Stad Poperinge

ginops kaartje