Valentijnsmenu

geldig van 12 tot 14 februari

St- Jacobsnoot uit Boulogne | limoen | rode ui

Charolais rund | soja | gember

Oester Utah Beach | Granny Smith | curry

Wilde Tarbot | zuiderse groenten | champagnesaus

Kreeft in de oven | kruidenjus | gebakken rijst

creatie exotisch fruit

65€ per persoon

Het menu kunt u pimpen met

Pomme moscovite (Royal Belgian caviar 10gr)
€ 20
Hopscheuten per 100gr (2personen)
€ 10
Onze legendarische tafelbroodjes met St-Bernardus tripel per 3
€ 2.5
Selectie hoevekazen (6) chutney en notenbrood
€ 12
Champagne Gosset “33 Masterchefs of Belgium “ extra Brut
€ 35
Passende witte huiswijn
€ 19
Passende rode huiswijn
€ 22

Valentijnsmenu

geldig van 12 tot 14 februari

St- Jacobsnoot uit Boulogne | limoen | rode ui

Charolais rund | soja | gember

Oester Utah Beach | Granny Smith | curry

Wilde Tarbot | zuiderse groenten | champagnesaus

Kreeft in de oven | kruidenjus | gebakken rijst

creatie exotisch fruit

65€ per persoon

Het menu kunt u pimpen met

Pomme moscovite (Royal Belgian caviar 10gr)
€ 20
Hopscheuten per 100gr (2personen)
€ 10
Onze legendarische tafelbroodjes met St-Bernardus tripel per 3
€ 2.5
Selectie hoevekazen (6) chutney en notenbrood
€ 12
Champagne Gosset “33 Masterchefs of Belgium “ extra Brut
€ 35
Passende witte huiswijn
€ 19
Passende rode huiswijn
€ 22

© pegasusrestaurant.be is een website van
Recour Bert (NP) BTW: BE 0675.312.614


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD