Geldig tot en met 3 juni

* Gemarineerde rundsfilet "Charolais"

gepekelde groenten | dooier | zwarte truffel

* Grietbot uit de Noordzee

zeekraal | groene tomaat | bouillabaisse

° Pijlinktvis uit de Middellandse Zee

 groene selder | broccoli | mosseljus

Ganzenlever gebakken op de plancha

groene asperges | artisjok | ponzu

* Kalfslende uit de Kempen

morieljes | tuinbonen | morieljes

*Creatie van rood fruit & chocolade

 rabarber | koningskruid | yoghurt

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge
33 Meesterkoks

Stad Poperinge

ginops kaartje