Maandmenu NL
- Gerechtenlijst:
- Hoofdlijn: *Geelvin tonijn “Petit bateau” gemarineerd, Bijlijn: venkel | groene tomaat, Lijn 2: Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
- Hoofdlijn: * Grietbot uit de Noordzee, Bijlijn: groene asperges | polderaardappelen
- Hoofdlijn: ° Langoustines “Etaples”, Bijlijn: artisjok | vin jaune
- Hoofdlijn: Ganzenlever gebakken op de plancha, Bijlijn: sluimererwt | ponzu
- Hoofdlijn: * Kalfslende uit de Kempen, Bijlijn: morieljes | zandasperges
- Hoofdlijn: * Vollegrond aardbeien, Bijlijn: rabarber | yoghurt
- Gangen en prijs:
* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 85
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 105
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10