Geldig tot 15 juli

* Ceviche van wilde zalm

 groene asperges | radijs | gele curry

* Zonnevis uit de Noordzee

aubergine | tomaat | grimolata

° Pijlinktvis op de plancha

 groene selder | risotto | mosseljus

Langoustines uit Guilvinec

venkel | koningskruid | bouillabaise

* Kalfszwezerik krokant gebakken

dooierzwam | polderasperges | tuinbonen

*Creatie van rood fruit & chocolade

 rabarber | munt | hibiscus

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge
33 Meesterkoks

Stad Poperinge

ginops kaartje