Geldig tot 20 oktober

 * Langoustines uit Guilvinec gemarineerd

trostomaat | koningskruid | komkommer


* Kabeljauwrug uit de Noordzee

romanesco | hoorn-van-overvloed | lardo

 

° Bretoense St-Jakobsnootjes

ravioli | butternut | groene selder


Gebakken ganzenlever op de Plancha

groene kool | curry | jus van eekhoorntjesbrood 

 

* Biokwartel gebakken op de karkas

dooierzwam | knolselder | mosterd 

 

*Creatie van peer en chocolade

 

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge

33masterchefs

Stad Poperinge

ginops kaartje