Geldig tot 21 december

* St.jakobsnootjes uit boulogne gemarineerd

 knolselder | winterpostelein | ponzu

* Staartvis op de plancha

  groene kool | chorizo | mosseljus

° Wilde bospaddenstoelen gebakken

gerookte ganzenlever | gebrande ui | jus van groene kruiden

Langoustine uit Guilvinec

grondwitloof | kataifi | vanille

* Hertenkalffilet zacht gegaard

pastinaak | stro-aardappelen | groene peper

*Creatie van peer en karamel

 

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge

33masterchefs

Stad Poperinge

ginops kaartje