Geldig tot 26 juli

we  zijn terug open vanaf 12 juni, voor vaderdag zie rubriek "afhaal"

 

* Ceviche van lijngevangen zeebaars

avocado | radijs | limoen




* Zwaardvis op de plancha


groene asperges | ratatouille | sabayon van “Mostaard Wostyn”



° Kreeft zacht gegaard

broccoli | zeekraal | jus van groene tomaat




Lauwe Zeeuwse platte oester

bloemkool | arenkhä | lavendel

 

* Sot-l'y-laisse van hoevekip

polderasperges | dooierzwam | dragon




*Creatie van rood fruit en limoncello

 

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge

33masterchefs

Stad Poperinge

ginops kaartje