Geldig tot 15 februari

* Gerookte rivierpaling

hangop | bietjes | gepofte quinoa




* Tarbot zacht gegaard

groene kool | schorseneer | sabayon van schaaldieren

 

° St. – Jakobsnootjes uit Boulogne op de plancha

broccoli | varkenspoot | ricotta



Ganzenlever & knolselder als ravioli

Peulvruchten | zwarte truffel | groentenbouillon


* Nestduif uit Steenvoorde op de karkas gebakken

grondwitloof | butternut | zoethout




*Creatie van exotisch fruit

 

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge

33masterchefs

Stad Poperinge

ginops kaartje