Geldig tot en met 24 februari

* Sint-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd

gepekelde groenten | pijnboompitten | ponzu

* Tarbot uit de Noordzee

witte kool | grijze garnalen | citroentijm

° Langoustines uit Guilvinec op de plancha

 grondwitloof | gerookt spek | curry

Ganzenlever zacht gegaard als ravioli

knolselder | doperwten | truffeljus

* Nestduif uit Steenvoorde

groene kool | bospaddenstoelen | gember

*Creatie rond speculoos & chocolade

 peer | sinaasappel | tonkaboon

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge
33 Meesterkoks

Stad Poperinge

ginops kaartje