Geldig tot en met 28 oktober

* Lijnzeebaars

oester | yuzu | bloembool

* Kabeljauwrug uit de Noordzee

butternut | broodkruim | mosseljus

° Sint-Jakobsnootjes uit Boulogne

 aardpeer | spek | eekhoorntjebrood

Ganzenlever gebakken op de plancha

grondwitloof | doparwten | jus van langoustines

* Roodpootpatrijs

dooierzwam | bknolselder | quinoa

*Creatie van exotisch fruit & chocolade

 mango | ananas | banaan

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge
33 Meesterkoks

Stad Poperinge

ginops kaartje