Geldig tot 27 oktober

* Wilde zalm "Gravad lax"

 groene relish | venkel | kewpie

* Zeetong uit de Noordzee

 dooierzwam | butternut | kokkels

° St-Jakobsnootjes op de plancha

groene kool | spek | jus van eekhoorntjesbrood

Ganzenlever zacht gerookt

pasta | zwarte truffel | aardpeer

* Roodpootpatrijs

knolselder | pijpui | braadjus

*Creatie van banaan & chocolade

 baileys | ananas | noten

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge
33 Meesterkoks

Stad Poperinge

ginops kaartje