Geldig tot 6 april

Supplement Poperingse vollegrond hopscheuten 8€ per gerecht aan de kaart of in het menu

 

* Rundsfilet “Charolais” gemarineerd

grondwitloof | gerookte mayonaise | notensla




*
Kabeljauwrug uit de Noordzee

groene asperges | broodkruim | sabayon van “Mostaard Wostyn”



° St. – Jakobsnootjes uit Boulogne op de plancha

broccoli | lardo | sherry




Langoustines uit Guilvinec

fettuccine | zwarte truffel | mergpompoen

 

* Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen

doperwten | morieljes | shaslick




*Creatie van
ananas en pistache

 

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge

33masterchefs

Stad Poperinge

ginops kaartje