Geldig vanaf 17 april tot 2 juni

* Rund "Wagyu" gemarineerd

 Scharrelei | trostomaat | kruidenmayonaise

* Wilde zalm 43° C  zacht gegaard

  venkel | M'hamsa handgerolde couscous | bloemkoolthee

° Langoustines uit Guilvinec

groene asperges | gekonfijte tomaat | sabayon "Mostaard Wostyn"

Kalfswang gekonfijt

zwarte truffel | ganzenlever | zalf van Ratte du Touquet

* Sot l'y laisse van hoevekip

morieljes | polderasperges | daslook

*Creatie van volle grond aardbeien en basilicum

 

*  4 gangen menu aan 65€ – passende wijnen 25€
*° 5 gangen menu aan 80€ – passende wijnen 35€
    6 gangen menu aan 90€ – passende wijnen 38€

 

 

gaultmillau15

Gault&Millau

3vorkjes

Michelin

chefsforcharity2

Les étapes du bon gout
Horeca Regio Poperinge
33 Meesterkoks

Stad Poperinge

ginops kaartje