Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio-Tomaten gepekeld buffelmozzarella | koningskruid | toastjes
Langoustines “Guilvinec” Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room
Paling in ’t groen als terrine venkel | dragon | gerookte mayonaise
Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken Zuiderse groenten | hoeveboter | look
Langoustines uit Etaples op de plancha groene asperges | gekonfijte tomaat | kokos & curry
Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla
Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room
Hoofdgerechten
Zonnevis 3+ uit Boulogne ratatouille | risotto | jus van groene tomaat
Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | polderasperges | jus van langoustines
Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room
Wilde Tarbot 5+ op de graat gekonfijte prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja
Bio - piepkuiken polderasperges | morieljes | stro aardappelen
Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen bospaddenstoelen | gerookte ganzenlever | citroentijm
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Moelleux van speculaas
Baileys | ijs van gezouten karamel
Mango in de oven
passievruchtensaus | ijs van ananas
Gebakken Soufflé "Grand Marnier"
sinaasappel | ijs van amandelmelk
Callebaut origine “Sao Thome”
verschillende structuren | ijs van snickers
Peer gegratineerd
amandeldeeg | ijs van tonkaboon
Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio-Tomaten gepekeld buffelmozzarella | koningskruid | toastjes
Langoustines “Guilvinec” Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room
Paling in ’t groen als terrine venkel | dragon | gerookte mayonaise
Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken Zuiderse groenten | hoeveboter | look
Langoustines uit Etaples op de plancha groene asperges | gekonfijte tomaat | kokos & curry
Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla
Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room
Hoofdgerechten
Zonnevis 3+ uit Boulogne ratatouille | risotto | jus van groene tomaat
Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | polderasperges | jus van langoustines
Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room
Wilde Tarbot 5+ op de graat gekonfijte prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja
Bio - piepkuiken polderasperges | morieljes | stro aardappelen
Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen bospaddenstoelen | gerookte ganzenlever | citroentijm
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Moelleux van speculaas
Baileys | ijs van gezouten karamel
Mango in de oven
passievruchtensaus | ijs van ananas
Gebakken Soufflé "Grand Marnier"
sinaasappel | ijs van amandelmelk
Callebaut origine “Sao Thome”
verschillende structuren | ijs van snickers
Peer gegratineerd
amandeldeeg | ijs van tonkaboon