Voorgerechten

Bio tomaten gepekeld | buffelmozzarella | notensla

Royal Belgian Caviar “Platinum” (30gr) | polderaardappel | zure room

Ganzenlever gerookt | zuurdesem | tuinkruiden

Langoustines | Royal Belgian Caviar 10gr | zure room

Paling in 't groen | venkelsalade | gerookte mayonaise

Sardines "Petit bateau" | trostomaat | koningskruid

Kikkerbil "Les Dombes " zuiderse groenten | lookboter

Hoofdgerechten

Wilde Tarbot 5+ | gekonfijte prei | sabayon "Mostaard Wostyn"

Zeebaars lijngevangen | kruidenkorst | jus van daslook

Zonnevis | venkel&spek | jus van kokkels

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoen groenten | kruidenbouillon

Kalfszwezerik uit de Kempen | asperges | sabayon van tuinkruiden

Bio piepkuiken | morieljes | stro aardappelen

Nestdruif uit Steenvoorde | doperwten | mousseline aardappelen

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | gnocchi | citroentijm

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculoos

koffie | ijs van Baileys

Mango in de oven

passievrucht | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

Voorgerechten

Bio tomaten gepekeld | buffelmozzarella | notensla

Royal Belgian Caviar “Platinum” (30gr) | polderaardappel | zure room

Ganzenlever gerookt | zuurdesem | tuinkruiden

Langoustines | Royal Belgian Caviar 10gr | zure room

Paling in 't groen | venkelsalade | gerookte mayonaise

Sardines "Petit bateau" | trostomaat | koningskruid

Kikkerbil "Les Dombes " zuiderse groenten | lookboter

Hoofdgerechten

Wilde Tarbot 5+ | gekonfijte prei | sabayon "Mostaard Wostyn"

Zeebaars lijngevangen | kruidenkorst | jus van daslook

Zonnevis | venkel&spek | jus van kokkels

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoen groenten | kruidenbouillon

Kalfszwezerik uit de Kempen | asperges | sabayon van tuinkruiden

Bio piepkuiken | morieljes | stro aardappelen

Nestdruif uit Steenvoorde | doperwten | mousseline aardappelen

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | gnocchi | citroentijm

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculoos

koffie | ijs van Baileys

Mango in de oven

passievrucht | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

© pegasusrestaurant.be is een website van
Recour Bert (NP) BTW: BE 0675.312.614


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD