Skip to main content

Voorgerechten

Bio-tomaten zoetzuur gepekeld | Buffelmozzarella | koningskruid

Sardines “Petit bateau” | trostomaat | kappertjes

Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken | zuiderse groenten | kruidenboter

Langoustines uit Etaples op de plancha | groene asperges | kokos & curry

Ganzenlever gepekeld & gerookt | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines uit Etaples gemarineerd | Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room - Souvenir van Bruneau***

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels

(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)

Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | ratatouille| sabayon van tuinkruiden

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | Gnocchi

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Fraise Romanov

Creatie van rood fruit

Voorgerechten

Bio-tomaten zoetzuur gepekeld | Buffelmozzarella | koningskruid

Sardines “Petit bateau” | trostomaat | kappertjes

Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken | zuiderse groenten | kruidenboter

Langoustines uit Etaples op de plancha | groene asperges | kokos & curry

Ganzenlever gepekeld & gerookt | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines uit Etaples gemarineerd | Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room - Souvenir van Bruneau***

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | jus van kokkels

(supplement Royal Belgian Caviar "Platinum" 30 gr)

Wilde zeetong 2 “Meunière” | dooierzwam | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | ratatouille| sabayon van tuinkruiden

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen | tuinbonen | Gnocchi

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Fraise Romanov

Creatie van rood fruit