Skip to main content

Voorgerechten

Bio-bietjes gepekeld hangop | hazelnoot | toastjes

Oesters “Utah Beach” gemarineerd gember | soja | ramenas

St-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd knolselder | zwarte truffel | notensla

Ganzenlever gebakken aardpeer | romanesco | jus van bouillabaisse

St-Jakobsnootjes uit Boulogne op de plancha grondwitloof | butternut | vanille

Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla

Langoustines uit Etaples gemarineerd Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room Souvenir van Bruneau***

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr rundersmerg | polderaardappels | zure room

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne witte kool | risotto | jus van eekhoorntjesbrood

Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | pijpui | jus van langoustines

Wilde Tarbot 5+ op de graat jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja

Filet mignon van hertenkalf groene kool | zandwortel | groene peper

Eendenbil gekonfijt bospaddenstoelen | aardappelmousseline | citroentijm

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Mango in de oven

passievruchtensaus | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

Voorgerechten

Bio-bietjes gepekeld hangop | hazelnoot | toastjes

Oesters “Utah Beach” gemarineerd gember | soja | ramenas

St-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd knolselder | zwarte truffel | notensla

Ganzenlever gebakken aardpeer | romanesco | jus van bouillabaisse

St-Jakobsnootjes uit Boulogne op de plancha grondwitloof | butternut | vanille

Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla

Langoustines uit Etaples gemarineerd Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room Souvenir van Bruneau***

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr rundersmerg | polderaardappels | zure room

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit Boulogne witte kool | risotto | jus van eekhoorntjesbrood

Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | pijpui | jus van langoustines

Wilde Tarbot 5+ op de graat jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja

Filet mignon van hertenkalf groene kool | zandwortel | groene peper

Eendenbil gekonfijt bospaddenstoelen | aardappelmousseline | citroentijm

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Mango in de oven

passievruchtensaus | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon