Skip to main content

Voorgerechten

Bio-Tomaten gepekeld buffelmozzarella | koningskruid | toastjes

Langoustines “Guilvinec” Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room

Paling in ’t groen als terrine venkel | dragon | gerookte mayonaise

Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken Zuiderse groenten | hoeveboter | look

Langoustines uit Etaples op de plancha groene asperges | gekonfijte tomaat | kokos & curry

Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room

Hoofdgerechten

Zonnevis 3+ uit Boulogne ratatouille | risotto | jus van groene tomaat

Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | polderasperges | jus van langoustines

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room

Wilde Tarbot 5+ op de graat gekonfijte prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja

Bio - piepkuiken polderasperges | morieljes | stro aardappelen

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen bospaddenstoelen | gerookte ganzenlever | citroentijm

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Mango in de oven

passievruchtensaus | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

Voorgerechten

Bio-Tomaten gepekeld buffelmozzarella | koningskruid | toastjes

Langoustines “Guilvinec” Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room

Paling in ’t groen als terrine venkel | dragon | gerookte mayonaise

Kikkerbillen “Les Dombes” gebakken Zuiderse groenten | hoeveboter | look

Langoustines uit Etaples op de plancha groene asperges | gekonfijte tomaat | kokos & curry

Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room

Hoofdgerechten

Zonnevis 3+ uit Boulogne ratatouille | risotto | jus van groene tomaat

Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | polderasperges | jus van langoustines

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room

Wilde Tarbot 5+ op de graat gekonfijte prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja

Bio - piepkuiken polderasperges | morieljes | stro aardappelen

Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen bospaddenstoelen | gerookte ganzenlever | citroentijm

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Mango in de oven

passievruchtensaus | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon