Voorgerechten

Bio bietjes gepekeld | hangop | hazelnoten | tuinkruiden

Royal Belgian Caviar “Gold label” (30gr) | polderaardappel | zure room

Ganzenlever gerookt | wintertruffel | tuinkruiden

Oesters "Utah Beach" gemarineerd | sesam | mergpompoen

Ganzenlever gebakken | ravioli ossenstaart | curry & kokos

Pizza | eekhoorntjesbrood | buffelmozzarella | koningskruid

St-Jakobsnootjes | grondwitloof | lardo | vanille

Hoofdgerechten

Wilde Tarbot 5+ | gekonfijte prei | sabayon "Mostaard Wostyn"

Zeebaars lijngevangen | kruidenkorst | jus van eekhoorntjesbrood

Kabeljauwrug | groene kool | jus van gerookt spek

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoen groenten | kruidenbouillon

Kalfszwezerik uit de Kempen | knolselder | wintertruffel

Bio piepkuiken | morieljes | stro aardappelen

Nestdruif uit Steenvoorde | doperwten | mousseline aardappelen

Hertenkalffilet | sabayon van tuinkruiden | PPF

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculoos

koffie | ijs van Baileys

Mango in de oven

passievrucht | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

Voorgerechten

Bio bietjes gepekeld | hangop | hazelnoten | tuinkruiden

Royal Belgian Caviar “Gold label” (30gr) | polderaardappel | zure room

Ganzenlever gerookt | wintertruffel | tuinkruiden

Oesters "Utah Beach" gemarineerd | sesam | mergpompoen

Ganzenlever gebakken | ravioli ossenstaart | curry & kokos

Pizza | eekhoorntjesbrood | buffelmozzarella | koningskruid

St-Jakobsnootjes | grondwitloof | lardo | vanille

Hoofdgerechten

Wilde Tarbot 5+ | gekonfijte prei | sabayon "Mostaard Wostyn"

Zeebaars lijngevangen | kruidenkorst | jus van eekhoorntjesbrood

Kabeljauwrug | groene kool | jus van gerookt spek

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoen groenten | kruidenbouillon

Kalfszwezerik uit de Kempen | knolselder | wintertruffel

Bio piepkuiken | morieljes | stro aardappelen

Nestdruif uit Steenvoorde | doperwten | mousseline aardappelen

Hertenkalffilet | sabayon van tuinkruiden | PPF

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculoos

koffie | ijs van Baileys

Mango in de oven

passievrucht | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

© pegasusrestaurant.be is een website van
Recour Bert (NP) BTW: BE 0675.312.614


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD