Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio-bietjes gepekeld hangop | hazelnoot | toastjes
Oesters “Utah Beach” gemarineerd gember | soja | ramenas
St-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd knolselder | zwarte truffel | notensla
Ganzenlever gebakken aardpeer | romanesco | jus van bouillabaisse
St-Jakobsnootjes uit Boulogne op de plancha grondwitloof | butternut | vanille
Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla
Langoustines uit Etaples gemarineerd Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room Souvenir van Bruneau***
Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr rundersmerg | polderaardappels | zure room
Hoofdgerechten
Lijngevangen zeebaars uit Boulogne witte kool | risotto | jus van eekhoorntjesbrood
Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | pijpui | jus van langoustines
Wilde Tarbot 5+ op de graat jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja
Filet mignon van hertenkalf groene kool | zandwortel | groene peper
Eendenbil gekonfijt bospaddenstoelen | aardappelmousseline | citroentijm
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Moelleux van speculaas
Baileys | ijs van gezouten karamel
Mango in de oven
passievruchtensaus | ijs van ananas
Gebakken Soufflé "Grand Marnier"
sinaasappel | ijs van amandelmelk
Callebaut origine “Sao Thome”
verschillende structuren | ijs van snickers
Peer gegratineerd
amandeldeeg | ijs van tonkaboon
Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio-bietjes gepekeld hangop | hazelnoot | toastjes
Oesters “Utah Beach” gemarineerd gember | soja | ramenas
St-Jakobsnootjes uit Boulogne gemarineerd knolselder | zwarte truffel | notensla
Ganzenlever gebakken aardpeer | romanesco | jus van bouillabaisse
St-Jakobsnootjes uit Boulogne op de plancha grondwitloof | butternut | vanille
Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla
Langoustines uit Etaples gemarineerd Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room Souvenir van Bruneau***
Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr rundersmerg | polderaardappels | zure room
Hoofdgerechten
Lijngevangen zeebaars uit Boulogne witte kool | risotto | jus van eekhoorntjesbrood
Wilde zeetong 2 “Meunière” dooierzwam | pijpui | jus van langoustines
Wilde Tarbot 5+ op de graat jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn”
Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde doperwten | aardappelmousseline | soja
Filet mignon van hertenkalf groene kool | zandwortel | groene peper
Eendenbil gekonfijt bospaddenstoelen | aardappelmousseline | citroentijm
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Moelleux van speculaas
Baileys | ijs van gezouten karamel
Mango in de oven
passievruchtensaus | ijs van ananas
Gebakken Soufflé "Grand Marnier"
sinaasappel | ijs van amandelmelk
Callebaut origine “Sao Thome”
verschillende structuren | ijs van snickers
Peer gegratineerd
amandeldeeg | ijs van tonkaboon