Skip to main content

Voorgerechten

Bio bietjes zoetzuur gepekeld | burrata | Jamón 100% Iberico de Bellota

Witte & groene polderasperges gemarineerd | huisgerookte wilde zalm | kwarteleitjes

Langoustines “Guilvinec” op de plancha | artisjok | basilicum

Koningskrab in de oven | Zuiderse groenten | citroenboter

Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) | Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room Souvenir de Bruneau***

Hoofdgerechten

Lijn gevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr

Zonnevis “Meunière” | gekonfijte venkel | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | polderasperges | morieljes

Wagyu N° A5 «tagliata di Manzo» | Notensla | parmesan

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline & zwarte truffel

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Fraise Romanov

Creatie van rood fruit

Voorgerechten

Bio bietjes zoetzuur gepekeld | burrata | Jamón 100% Iberico de Bellota

Witte & groene polderasperges gemarineerd | huisgerookte wilde zalm | kwarteleitjes

Langoustines “Guilvinec” op de plancha | artisjok | basilicum

Koningskrab in de oven | Zuiderse groenten | citroenboter

Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico

Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) | Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room Souvenir de Bruneau***

Hoofdgerechten

Lijn gevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr

Zonnevis “Meunière” | gekonfijte venkel | jus van bouillabaisse

Kalfszwezerik krokant gebakken | polderasperges | morieljes

Wagyu N° A5 «tagliata di Manzo» | Notensla | parmesan

Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline & zwarte truffel

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Mango in de oven

passievruchtensaus | ananas ijs

Fraise Romanov

Creatie van rood fruit