Voorgerechten

Gepekelde bio bietjes | ricotta | notensla

Royal Belgian Caviar “Gold label” (30gr) | rundsmerg | toast

Ganzenlever gerookt | zwarte truffel | kruidensla

Oesters gemarineerd | sojasaus | gember

Geklaarde rundsbouillon | groenten | truffel

Langoustines "Guilvinec" carpaccio | trostomaat

Eekhoorntjesbrood | pizza | koningskruid

St-Jakobsnootjes | knolselder | jus de cèpes

Hoofdgerechten

Wilde Tarbot 5+ | gekonfijte prei | sabayon "Mostaard Wostyn"

Zeebaars lijngevangen | risotto | kokkels

Kabeljauwrug | stoemp | grijze garnalen

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoensgroenten | kruidenbouillon

Risotto "Carnaroli" bospaddenstoelen | truffel

Eendenbil gekonfijt "Parmentier" | zandwortel

Nestdruif uit Steenvoorde | doperwten | krieltjes

Hertenkalffilet | sabayon van tuinkruiden | PPF

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Woudvruchten

tompoes | ijs van kersen

Mango in de oven

passievrucht | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

frambozen | ijs van verbena

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Voorgerechten

Gepekelde bio bietjes | ricotta | notensla

Royal Belgian Caviar “Gold label” (30gr) | rundsmerg | toast

Ganzenlever gerookt | zwarte truffel | kruidensla

Oesters gemarineerd | sojasaus | gember

Geklaarde rundsbouillon | groenten | truffel

Langoustines "Guilvinec" carpaccio | trostomaat

Eekhoorntjesbrood | pizza | koningskruid

St-Jakobsnootjes | knolselder | jus de cèpes

Hoofdgerechten

Wilde Tarbot 5+ | gekonfijte prei | sabayon "Mostaard Wostyn"

Zeebaars lijngevangen | risotto | kokkels

Kabeljauwrug | stoemp | grijze garnalen

Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoensgroenten | kruidenbouillon

Risotto "Carnaroli" bospaddenstoelen | truffel

Eendenbil gekonfijt "Parmentier" | zandwortel

Nestdruif uit Steenvoorde | doperwten | krieltjes

Hertenkalffilet | sabayon van tuinkruiden | PPF

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Woudvruchten

tompoes | ijs van kersen

Mango in de oven

passievrucht | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

frambozen | ijs van verbena

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

© pegasusrestaurant.be is een website van
Recour Bert (NP) BTW: BE 0675.312.614


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD