Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio bietjes zoetzuur gepekeld | burrata | Jamón 100% Iberico de Bellota
Witte & groene polderasperges gemarineerd | huisgerookte wilde zalm | kwarteleitjes
Langoustines “Guilvinec” op de plancha | artisjok | basilicum
Koningskrab in de oven | Zuiderse groenten | citroenboter
Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico
Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) | Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room Souvenir de Bruneau***
Hoofdgerechten
Lijn gevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr
Zonnevis “Meunière” | gekonfijte venkel | jus van bouillabaisse
Kalfszwezerik krokant gebakken | polderasperges | morieljes
Wagyu N° A5 «tagliata di Manzo» | Notensla | parmesan
Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn
Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline & zwarte truffel
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Mango in de oven
passievruchtensaus | ananas ijs
Fraise Romanov
Creatie van rood fruit
Reserveer uw tafel
Voorgerechten
Bio bietjes zoetzuur gepekeld | burrata | Jamón 100% Iberico de Bellota
Witte & groene polderasperges gemarineerd | huisgerookte wilde zalm | kwarteleitjes
Langoustines “Guilvinec” op de plancha | artisjok | basilicum
Koningskrab in de oven | Zuiderse groenten | citroenboter
Ganzenlever “Handsaeme” gepekeld & gerookt (koud) | kruidensalade | oude balsamico
Langoustines « Guilvinec » | gemarineerd (koud) | Kaviaar “Selectie Pegasus” 10gr | zure room Souvenir de Bruneau***
Hoofdgerechten
Lijn gevangen zeebaars uit Boulogne | risotto verde | Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr
Zonnevis “Meunière” | gekonfijte venkel | jus van bouillabaisse
Kalfszwezerik krokant gebakken | polderasperges | morieljes
Wagyu N° A5 «tagliata di Manzo» | Notensla | parmesan
Wilde Tarbot 5+ op de graat gebakken | jonge prei | sabayon “Mostaard Wostyn
Kreeft uit Boulogne als stoofpot | seizoengroenten | kruidenbouillon
Nestduif uit Steenvoorde | doperwten | aardappelmousseline & zwarte truffel
Nagerechten
Hoevekazen “van an de schréve”
notenbrood | chutneys van fruit en groenten
Mango in de oven
passievruchtensaus | ananas ijs