Voorgerechten

Bio-bietjes gepekeld ricotta | hazelnoot | notensla

Langoustines “Guilvinec” Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room

Oesters “Utah Beach” soja | limoen | gember

Ravioli ossenstaart spinaziescheuten | dragon

St-Jacobsnootjes uit Boulogne op de plancha grondwitloof | knolselder | curry

Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit de Noordzee zoete aardappel | jus van kokkels

Wilde zeetong 2 pastinaak | dooierzwam | hazelnootboter

Eendenbil gekonfijt zandwortel | rozemarijn

Hertenkalffilet bospaddenstoelen | gebakken ganzenlever | port

Wilde Tarbot 5+ op de graat gekonfijte prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | gratin | zoethout

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Mango in de oven

passievruchtensaus | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

Voorgerechten

Bio-bietjes gepekeld ricotta | hazelnoot | notensla

Langoustines “Guilvinec” Royal Belgian Caviar “Platinum” 10gr | zure room

Oesters “Utah Beach” soja | limoen | gember

Ravioli ossenstaart spinaziescheuten | dragon

St-Jacobsnootjes uit Boulogne op de plancha grondwitloof | knolselder | curry

Ganzenlever gerookt oude balsamiek | kruidensla

Royal Belgian Caviar “Platinum” 30gr polderaardappelen | zure room

Hoofdgerechten

Lijngevangen zeebaars uit de Noordzee zoete aardappel | jus van kokkels

Wilde zeetong 2 pastinaak | dooierzwam | hazelnootboter

Eendenbil gekonfijt zandwortel | rozemarijn

Hertenkalffilet bospaddenstoelen | gebakken ganzenlever | port

Wilde Tarbot 5+ op de graat gekonfijte prei | sabayon “Mostaard Wostyn”

Kreeft uit Boulogne als stoofpot seizoengroenten | kruidenbouillon

Nestduif uit Steenvoorde doperwten | gratin | zoethout

Nagerechten

Hoevekazen “van an de schréve”

notenbrood | chutneys van fruit en groenten

Moelleux van speculaas

Baileys | ijs van gezouten karamel

Mango in de oven

passievruchtensaus | ijs van ananas

Gebakken Soufflé "Grand Marnier"

sinaasappel | ijs van amandelmelk

Callebaut origine “Sao Thome”

verschillende structuren | ijs van snickers

Peer gegratineerd

amandeldeeg | ijs van tonkaboon

© pegasusrestaurant.be is een website van
Recour Bert (NP) BTW: BE 0675.312.614


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD