Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 11 juni

*Kalfslende uit de Kempen gegaard en gemarineerd

groene asperges | ricotta | tonijnsaus

*Koningspoon zacht gegaard

ratatouille | eierplant | jus van bouillabaisse

°Langoustines uit Etaples op de plancha

trostomaat | wilde asperges | curry & kokos

Ganzenlever gebakken

rabarber | venkel | groene tomaat

* Sot -l’y-laisse van bio-hoevekip

polderasperges | morieljes | gerookt spek

*Vollegrond aardbeien

basilicum | chocolade | citroengeranium

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 85

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 105

passende wijnen 45

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 11 juni

*Kalfslende uit de Kempen gegaard en gemarineerd

groene asperges | ricotta | tonijnsaus

*Koningspoon zacht gegaard

ratatouille | eierplant | jus van bouillabaisse

°Langoustines uit Etaples op de plancha

trostomaat | wilde asperges | curry & kokos

Ganzenlever gebakken

rabarber | venkel | groene tomaat

* Sot -l’y-laisse van bio-hoevekip

polderasperges | morieljes | gerookt spek

*Vollegrond aardbeien

basilicum | chocolade | citroengeranium

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 85

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 105

passende wijnen 45