WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 19 maart

*Rundsfilet “Charolais” gemarineerd

scharrelei gerookt | knolselder | bio roomkaas

*Skrei lijn gevangen

suikererwten | persillade | jus van bouillabaisse

°Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne op de plancha

witte kool | dooierzwam | zalf van ganzenlever

Kreeft zacht gegaard

jonge prei | pastinaak | vin jaune

*Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen

spruit | gnocchi | rozemarijn

*Baba “Mazarine”

Appel | mascarpone | gebrande koriander

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 80

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 95

passende wijnen 45

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 19 maart

*Rundsfilet “Charolais” gemarineerd

scharrelei gerookt | knolselder | bio roomkaas

*Skrei lijn gevangen

suikererwten | persillade | jus van bouillabaisse

°Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne op de plancha

witte kool | dooierzwam | zalf van ganzenlever

Kreeft zacht gegaard

jonge prei | pastinaak | vin jaune

*Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen

spruit | gnocchi | rozemarijn

*Baba “Mazarine”

Appel | mascarpone | gebrande koriander

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 80

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 95

passende wijnen 45

© pegasusrestaurant.be is een website van
HoRePe BV BTW: BE0782 526 021


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD