Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 22 oktober
* Zeebaars “lijngevangen”
avocado | tomaat | ponzu
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
* Tong uit de Noordzee
butternut | romanesco | jus van kokkels
° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gebakken
zoete biet | spek | Sherry
Ganzenlever op de plancha
peultjes | verse kaas | jus van bouillabaisse
* Bio kwartel op de karkas
dooierzwam | knolselder | dragon
* Trosbanaan “by plane”
rum | pistache | chocolade “Sao Thome”
* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)
passende wijnen 30
° 5 gangen menu aan 85
passende wijnen 40
6 gangen menu aan 105
passende wijnen 45
Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 22 oktober
* Zeebaars “lijngevangen”
avocado | tomaat | ponzu
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
* Tong uit de Noordzee
butternut | romanesco | jus van kokkels
° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gebakken
zoete biet | spek | Sherry
Ganzenlever op de plancha
peultjes | verse kaas | jus van bouillabaisse
* Bio kwartel op de karkas
dooierzwam | knolselder | dragon
* Trosbanaan “by plane”
rum | pistache | chocolade “Sao Thome”
* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)
passende wijnen 30
° 5 gangen menu aan 85
passende wijnen 40
6 gangen menu aan 105
passende wijnen 45