Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 31 augustus

* Wilde zeebaars “Ceviche”

avocado | miso
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Roggevleugel uit de Noordzee

broccoli | Bouchot mossel

° Bretoense Kreeft zacht gegaard

zeekraal | groentenbouillon

Ganzenlever op de plancha

venkel | groene tomaat

* Filet Mignon “Iberico”

dooierzwam | Ratte de Touquet

* Woudvruchten “Frambiosa y besos”

limoncello | hibiscus

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 105

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 31 augustus

* Wilde zeebaars “Ceviche”

avocado | miso
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Roggevleugel uit de Noordzee

broccoli | Bouchot mossel

° Bretoense Kreeft zacht gegaard

zeekraal | groentenbouillon

Ganzenlever op de plancha

venkel | groene tomaat

* Filet Mignon “Iberico”

dooierzwam | Ratte de Touquet

* Woudvruchten “Frambiosa y besos”

limoncello | hibiscus

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 105

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10