Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

Geldig tot 25 mei

* Wilde zalm “Gravad lax"

bio tomaatjes | daslook
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)

* Zeebaars zacht gegaard

jonge rabarber | groene tomaat

° Langoustines “Guilvinec”

groene asperges | bouchot mossels

Ganzenlever op de plancha

ratatouille | sherry

* Sot-l’y- laisse gebakken

morieljes | polderasperges

* Vollegrond aardbeien

limoncello | basilicum | chocolade

* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 90

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 110

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

Geldig tot 25 mei

* Wilde zalm “Gravad lax"

bio tomaatjes | daslook
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)

* Zeebaars zacht gegaard

jonge rabarber | groene tomaat

° Langoustines “Guilvinec”

groene asperges | bouchot mossels

Ganzenlever op de plancha

ratatouille | sherry

* Sot-l’y- laisse gebakken

morieljes | polderasperges

* Vollegrond aardbeien

limoncello | basilicum | chocolade

* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 90

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 110

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10