Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 15 juli

* Wilde zalm gemarineerd

gepekelde bio-tomaatjes | komkommer
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Zwaardvis op de plancha

ratatouille | groene tomaat

° Octopus zacht gegaard

couscous | gremolata

Rivierkreeftjes als cannelloni

ricotta | arënkha

* Kalfslende uit de Kempen

morieljes | polderasperges

* Woudvruchten “Frambiosa y besos”

oranjebloesem | hibiscus

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 105

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 15 juli

* Wilde zalm gemarineerd

gepekelde bio-tomaatjes | komkommer
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Zwaardvis op de plancha

ratatouille | groene tomaat

° Octopus zacht gegaard

couscous | gremolata

Rivierkreeftjes als cannelloni

ricotta | arënkha

* Kalfslende uit de Kempen

morieljes | polderasperges

* Woudvruchten “Frambiosa y besos”

oranjebloesem | hibiscus

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijndegustatie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijndegustatie 40

6 gangen menu aan 105

wijndegustatie 45

wijn per glas bij het gerecht 10