Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 11 juni
*Kalfslende uit de Kempen gegaard en gemarineerd
groene asperges | ricotta | tonijnsaus
*Koningspoon zacht gegaard
ratatouille | eierplant | jus van bouillabaisse
°Langoustines uit Etaples op de plancha
trostomaat | wilde asperges | curry & kokos
Ganzenlever gebakken
rabarber | venkel | groene tomaat
* Sot -l’y-laisse van bio-hoevekip
polderasperges | morieljes | gerookt spek
*Vollegrond aardbeien
basilicum | chocolade | citroengeranium
* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)
passende wijnen 30
° 5 gangen menu aan 85
passende wijnen 40
6 gangen menu aan 105
passende wijnen 45
Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 11 juni
*Kalfslende uit de Kempen gegaard en gemarineerd
groene asperges | ricotta | tonijnsaus
*Koningspoon zacht gegaard
ratatouille | eierplant | jus van bouillabaisse
°Langoustines uit Etaples op de plancha
trostomaat | wilde asperges | curry & kokos
Ganzenlever gebakken
rabarber | venkel | groene tomaat
* Sot -l’y-laisse van bio-hoevekip
polderasperges | morieljes | gerookt spek
*Vollegrond aardbeien
basilicum | chocolade | citroengeranium
* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)
passende wijnen 30
° 5 gangen menu aan 85
passende wijnen 40
6 gangen menu aan 105
passende wijnen 45