Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot en met 2 november
* Bretoense kreeft als tartaar
zure room | ponzu
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)
* Zeetong uit de Noordzee “Viennoise”
butternut | dooierzwam
° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne zacht gegaard
groene kool | jus van eekhoorntjesbrood
Ganzenlever op de plancha
witte kool | jus van bouillabaisse
* Bio kwartel op de karkas gebakken
knolselder | spruitjes
* Trosbanaan “by plane” gemarineerd
pistache | witte choclade
* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 85
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 105
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10
Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot en met 2 november
* Bretoense kreeft als tartaar
zure room | ponzu
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)
* Zeetong uit de Noordzee “Viennoise”
butternut | dooierzwam
° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne zacht gegaard
groene kool | jus van eekhoorntjesbrood
Ganzenlever op de plancha
witte kool | jus van bouillabaisse
* Bio kwartel op de karkas gebakken
knolselder | spruitjes
* Trosbanaan “by plane” gemarineerd
pistache | witte choclade
* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 85
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 105
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10