Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 22 oktober

* Zeebaars “lijngevangen”

avocado | tomaat | ponzu Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Tong uit de Noordzee

butternut | romanesco | jus van kokkels

° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gebakken

zoete biet | spek | Sherry

Ganzenlever op de plancha

peultjes | verse kaas | jus van bouillabaisse

* Bio kwartel op de karkas

dooierzwam | knolselder | dragon

* Trosbanaan “by plane”

rum | pistache | chocolade “Sao Thome”

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 85

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 105

passende wijnen 45

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 22 oktober

* Zeebaars “lijngevangen”

avocado | tomaat | ponzu Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Tong uit de Noordzee

butternut | romanesco | jus van kokkels

° Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gebakken

zoete biet | spek | Sherry

Ganzenlever op de plancha

peultjes | verse kaas | jus van bouillabaisse

* Bio kwartel op de karkas

dooierzwam | knolselder | dragon

* Trosbanaan “by plane”

rum | pistache | chocolade “Sao Thome”

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 30

° 5 gangen menu aan 85

passende wijnen 40

6 gangen menu aan 105

passende wijnen 45