Skip to main content

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 7 april

* Rundsfilet “Charolais” gemarineerd

groene asperges | eekhoorntjesbrood
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Koningskabeljauw uit de Noordzee

broccoli | vin jaune

° St-Jacobsnootjes uit Boulogne zacht gegaard

jonge prei | Arënkha

Kreeft zacht gegaard

Open ravioli | tuinkruiden

* Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen

morieljes | tuinboon

* Tarte tatin “Jonagold”

caramel | vanille

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijnselectie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijnselectie 40

6 gangen menu aan 105

wijnselectie 45

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   45

 

Maandmenu

geldig tot 7 april

* Rundsfilet “Charolais” gemarineerd

groene asperges | eekhoorntjesbrood
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25

* Koningskabeljauw uit de Noordzee

broccoli | vin jaune

° St-Jacobsnootjes uit Boulogne zacht gegaard

jonge prei | Arënkha

Kreeft zacht gegaard

Open ravioli | tuinkruiden

* Lamsfilet uit Frans-Vlaanderen

morieljes | tuinboon

* Tarte tatin “Jonagold”

caramel | vanille

* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)

wijnselectie 30

° 5 gangen menu aan 85

wijnselectie 40

6 gangen menu aan 105

wijnselectie 45