WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   42

 

Maandmenu

geldig tot 26 juni

* Jamón Ibérico 100% Bellota

avocado | gerookte dooier | trostomaat

* Wilde zeetong uit de Noordzee

groene asperges | morieljes | kruidenbouillon

° Ravioli van ricotta

dooierzwam | gerookte ganzenlever | daslook

Langoustines “Guilvinec” op de plancha

venkel | artisjok | groene tomaat

* Lamsschouder uit Frans-Vlaanderen zacht gegaard

polderasperges | tuinboon | citroentijm

* Woudvruchten | sinaasbloesem | hibiscus

* 4 gangen menu aan 65

passende wijnen 28

° 5 gangen menu aan 80

passende wijnen 38

6 gangen menu aan 95

passende wijnen 40

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   42

 

Maandmenu

geldig tot 26 juni

* Jamón Ibérico 100% Bellota

avocado | gerookte dooier | trostomaat

* Wilde zeetong uit de Noordzee

groene asperges | morieljes | kruidenbouillon

° Ravioli van ricotta

dooierzwam | gerookte ganzenlever | daslook

Langoustines “Guilvinec” op de plancha

venkel | artisjok | groene tomaat

* Lamsschouder uit Frans-Vlaanderen zacht gegaard

polderasperges | tuinboon | citroentijm

* Woudvruchten | sinaasbloesem | hibiscus

* 4 gangen menu aan 65

passende wijnen 28

° 5 gangen menu aan 80

passende wijnen 38

6 gangen menu aan 95

passende wijnen 40

© pegasusrestaurant.be is een website van
Recour Bert (NP) BTW: BE 0675.312.614


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD