WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   42

 

Maandmenu

geldig tot 23 oktober

*Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gemarineerd

butternut | postelein | zure room

*Grietbot uit de Noordzee

pastinaak | romanesco | mosseljus

°Bretoense kreeft als ravioli

dooierszwam | ricotta | tuinkruiden

Ganzenlever zacht gerookt en gegaard

groene kool | aardpeer | curry

*Roodpootpatrijs op de karkas gebakken

zoete aardappel | knolselder | gebrande boter

*Structuren van exotisch fruit

ananas | passievrucht | witte chocolade

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 28

° 5 gangen menu aan 80

passende wijnen 38

6 gangen menu aan 95

passende wijnen 40

WEEKMENU

Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer   42

 

Maandmenu

geldig tot 23 oktober

*Sint-Jacobsnootjes uit Boulogne gemarineerd

butternut | postelein | zure room

*Grietbot uit de Noordzee

pastinaak | romanesco | mosseljus

°Bretoense kreeft als ravioli

dooierszwam | ricotta | tuinkruiden

Ganzenlever zacht gerookt en gegaard

groene kool | aardpeer | curry

*Roodpootpatrijs op de karkas gebakken

zoete aardappel | knolselder | gebrande boter

*Structuren van exotisch fruit

ananas | passievrucht | witte chocolade

* 4 gangen menu aan 65 (niet op zaterdagavond)

passende wijnen 28

° 5 gangen menu aan 80

passende wijnen 38

6 gangen menu aan 95

passende wijnen 40

© pegasusrestaurant.be is een website van
Recour Bert (NP) BTW: BE 0675.312.614


Guido Gezellestraat 7
8970 Poperinge België

Cooked & Spiced by Tasty Creations
Powered by LMD