Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 31 augustus
* Wilde zeebaars “Ceviche”
avocado | miso
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
* Roggevleugel uit de Noordzee
broccoli | Bouchot mossel
° Bretoense Kreeft zacht gegaard
zeekraal | groentenbouillon
Ganzenlever op de plancha
venkel | groene tomaat
* Filet Mignon “Iberico”
dooierzwam | Ratte de Touquet
* Woudvruchten “Frambiosa y besos”
limoncello | hibiscus
* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 85
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 105
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10
Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
geldig tot 31 augustus
* Wilde zeebaars “Ceviche”
avocado | miso
Belgische kaviaar”Platinum” 10gr als toetje 25
* Roggevleugel uit de Noordzee
broccoli | Bouchot mossel
° Bretoense Kreeft zacht gegaard
zeekraal | groentenbouillon
Ganzenlever op de plancha
venkel | groene tomaat
* Filet Mignon “Iberico”
dooierzwam | Ratte de Touquet
* Woudvruchten “Frambiosa y besos”
limoncello | hibiscus
* 4 gangen menu aan 68 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 85
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 105
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10