Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
Geldig tot 25 mei
* Wilde zalm “Gravad lax"
bio tomaatjes | daslook
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)
* Zeebaars zacht gegaard
jonge rabarber | groene tomaat
° Langoustines “Guilvinec”
groene asperges | bouchot mossels
Ganzenlever op de plancha
ratatouille | sherry
* Sot-l’y- laisse gebakken
morieljes | polderasperges
* Vollegrond aardbeien
limoncello | basilicum | chocolade
* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 90
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 110
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10
Reserveer uw tafel
WEEKMENU
Menu bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht volgens marktaanvoer 45
Maandmenu
Geldig tot 25 mei
* Wilde zalm “Gravad lax"
bio tomaatjes | daslook
kaviaar “selectie Pegasus” 10gr (25 supplement)
* Zeebaars zacht gegaard
jonge rabarber | groene tomaat
° Langoustines “Guilvinec”
groene asperges | bouchot mossels
Ganzenlever op de plancha
ratatouille | sherry
* Sot-l’y- laisse gebakken
morieljes | polderasperges
* Vollegrond aardbeien
limoncello | basilicum | chocolade
* 4 gangen menu aan 70 (niet op zaterdagavond)
wijndegustatie 30
° 5 gangen menu aan 90
wijndegustatie 40
6 gangen menu aan 110
wijndegustatie 45
wijn per glas bij het gerecht 10